Baby 6weeks

Haii mommy... Nak tanya... Kalau kita 6weeks..kita da boleh rasa baby ada ye.. Maksd sy kedudukan dia duduk dibelah kiri ye. Kalau sy baring kanan baru mcm lega.. Kalau kiri rasa mcm tk selesa.. Dan perut sy pun mcm tegang je. Maklum la saya berbadan besar. #tt8years #ttcpregncy

3 Balas

sama pulak dgn sya.. klu baring kiri x selesa.. pusing kanan bru ok.. tp sya x tau la baby kat kanan or kiri... sya 8 weeks

3mo ago

yeke.. sis pun mcm tu ke... sy baru 6weeks..kalau baring ke kiri mcm tak selesa.. itu la sy mcm dapat rasa baby ada belah kiri. sebab kalau kanan okey. tidur belah kanan tak gerak2 kebas dibuatnya hhe