Beranak awal

Haii mommy. due sy patutnya 21/9. hari ni dah 36w. ada gdm cuma x on medication dan doktor suspect baby besar. so kena warded 31/8 nanti 🥲 ada tak tips nak bersalin sblm 31/8 tu 😭 jadi risau bila fkirkan kene bersalin paksa nnti. thankyou mommy#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

Bby sy lahir genap 37 weeks, GDM diet control.. tapi bby kecik je 2.7kg.. jgn stress² sis..

10mo ago

Masa 36 weeks 6 days pagi tu, dh keluar darah sikit2 kat panties, and contraction pon dh mula dtg, mlm tu contraction makin kerap, teros pergi hospital.. jln dh bkk 2cm