Cara untuk naik kan berat badan anak yg fully bf

Haii mommy, boleh tak share tips, macam mana nak naik kan berat baby yg fully bf#firstbaby #seriusnanya #firstmom #bantusharing

2 Balas

nyusu lame pd sebelah2..bile dah Kempis baru tukar..mnyusu kerap pd wktu mlm..sbb lemak n pekat time tu.mkn mknn y berkhasiat ..lbh kn protein..syur2 n produk tenusu

Hai. Kena bf ikut demand anak (kalau takda jaundice) . Kalau newborn normal kalau turun sedikit nurse cakap.