Keluar darah

Haii mommy, ada tak mommy yang keluar darah sedikit masa pregnt 22week ? Normal ke tapi gerakan baby active juga. Risau tetiba ada darah masa bersihkan miss v 🥲

2 Balas

better awk g klinik je sis. if kluar darah sikit or bnyk. pergi shj. sbb kita takut jdi pe2 dkt pregnantcy kita kn. lg pon dh 22 week tu. biar doctor check n scan perut skali. semoga kandungan sis baik2.

better awak g klinik terus kot. bab pendarahan ni bahaya sikit. doktor je yg tau kenapa. lagipun lambat lagi nak beranak kan, so risau apa2x.