Luka czer berair

Haii mommies, saya eczer mom, sebelum ni luka saya okay je kering, tapi sekarang ada bahagian luka saya yg keluar air bisa. Macam mana ye ? Boleh pulih tak atau memang akan kekal air bisa tu keluar ? #firstmom #SeriusTanya

3 Balas

Sy pun mcm tu tpi dah ok. Picit, kluarkan air, brsihkan dah keringkan

boleh sembuh dgn syarat kerap cuci dan bg kering sntiasa

4mo ago

Perlu tekan untuk keluarkan air bisa tu tk ? Atau cuci dan bg kering mcm biasa ?