Demam on off

Haii mommies nk tnye normal ke demam on off di awal kehamilan ? Sy dh 2 mggu demam, tpi hari nie pling teruk smpai xley nk bngun. Gerak sikit sakit kple. Rase nk muntah tpi tak muntah pun. Dh pegi klinik mggu lpas doc bgi ubat jer. Tapi xbaik2. Okey kjap lpastuh demam blik.. Ad sape3 pernah ad pengalaman mcm saya tak ? #pregnancy #bantusharing

1 Balas

Segera pergi ke klinik.. dah 2mggu sis demam..saya demam 1-6hari je masa awal kehamilan lg ok je