handbag/beg sandang biasa

haii mommies nk tnya. nnti msuk ward,yg barang2 penting mcm purse,fon,buku pink,sijil/kad nikah smua tu boleh bawak msuk wad skali ke? bawak letak dlm handbag..ataupun just bawak letak dlm beg sandang biasa je? lpastu perlu ke bawak purse? atau just satukan kad2 penting dgn duit sikit je? #seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Balas

Saya sebelum hubs balik, emas , dompet semua saya tinggal kat dia je. Lepas settle daftar semua tulah kan. Lepastu saya hanya pegang phone je. So nanti bawa g labour room pon fon je.

2y ago

okayy sis baik trima kasih❤️❤️

Klu beg ada byk compartment letak sekali pun takpe. Sy asingkan sbb tak expect kena tahan wad.

2y ago

okey baikk ❤️