weight gain

Haii mommies nak tanya mcmana nak maintainkan berat badan..berat badan asyik naikk setiap kali checkup.???

2 Balas

Sy pun macam tu dulu, nak check up je jenuh timbang. Sy try kurangkan makan berlemak and air manis, ais. Okay lah juga. Naik but still tak banyak, and pagi before check up tak makan haha.

kalau selera makan tenga membuak mmg tada harapan laaa mantain kan berat badan, so enjoy je mummy . janji jangan kena kencing manis 😅