Susu apa yang bagus

Haii mommies boleh suggest kan susu yang ok untuk baby

2 Balas

susu FM ni awak kena try and error sebab setiap penerimaan baby kita semua tak sama. awak boleh cuba beli packaging yg kecik2 dulu. boleh cuba dr yg murah dulu sampai yg ke mahal. awak kena alert dgn tanda2 alahan susu FM yg ada dkt baby. if ada mean susu tu tak serasi. cirit birit, muntah, sembelit, batuk berkahak, ruam2. paling teruk sesak nafas

memg kne try n error.. ssuai ngn anak org x smestinya ssuai ngn anak kte.. bley stat try dgn susu hrga marhaen dlu mcm lactogen,dupro,dutch baby.. klu x ssuai, try yg hrga kayangan plak..