Jom sembang2

Haii kakak². Sape yg dah masuk 3rd trimester?? Cmne keadaan uols? Sihat lg ke??

11 Balas

sy dh 34 minggu.. lately ni kerap rasa sakit pinggang n pinggul.. rasa sengal kt ari2.. tdo terganggu sb rasa menyucuk dekat rusuk ni.. kerap jgk rasa mcm angin tersekat di leher.. semoga dipermudahkan segala urusan mommy semua..

Sy dah 33 weeks. Air ketuban banyak sbb baby ade duodenum atresia. Perut dan usus tak lengkap/bersambung. Sedih, takut, gembira semua bercampur baur. Doakan sy kuat hadapai dugaan ini.😢

3y ago

semoga awak dan bby kuat

alhmdulillah sihat lg..xde tnda2 nk bsalin...hari ni dah 38w3hari...esk nk kna buat swab test pastu 25/7 ni nk kna admit hosp. dah sb ad gdm...agak2 kna bsalin pksa ke ek

3y ago

brape berat bby awk last cekap? saya last cekap 37w berat bby 3.1 doktor kate ok normal.. ni lg 2 hari msuk 38w tktau brpe dah berat bby.. huhu

3rd trimester da. Susa tidur. X boleh duduk or berdiri lama sangat. Sana sini X selesa. X sabar nak bersalin. semoga dipermudahkn urusan semua ibu2

3y ago

sama laaa tk sabo nak soh keluar

Waahhh, x lme dh tu.. Hrp bsedia dr segi fizikal n mental ye... Nnt baby dh lahir, lgi kne kuatkan semangat, hati, mind a dan emosi.

Alhamdulillah sihat..skrg dah hampir 35w..happy tp risau jugak..my first pregnancy..Kita doakan smua yg bakal melahirkn nie dpermudahkn yea .

kerap kebas kaki n tgn ... mlm2 susah nk tdo,kiri x selesa kanan x selesa ... hri ni kaki dh start bengkak pulak

xlarat berdiri lma jd kebas. mlm2 jnuh pusing kiri knan bg selesa. msih gagah bkerja Dan buat kje rumh.

sihat, cuma cela kangkang mgkin sakit terutama lpas bangun tidur.

da 30 weeks,,ok lagi tp baby sll mengeras..aktif sgt dlm perut..