Ingin tahu

Haii Ibu²💐Salam. nak tanya 19/03/2022 saya ada pendarahan lepastu saya pergi ke hospital ( Ruang Kecemasan)tapi doktor kata kandungan 50/50 sama ada janin dah jatuh atau belum Dan doktor suruh refer Ke kkia 1/4/2022 untuk memastikan lebih lagi..tetapi 20/03 ada ketulan darah yang keluar sampai ke hari ini masih ada lagi darah seperti darah haid ..soalan saya adakah saya perlu ke KKIA sekiranya sudah ada ketulan darah yang sudah keluar🙏🏻 Terima kasih Ibu² #ingintahu

1 Balas

boleh pergi klinik atau hospital untuk doc sahkan sama ada keguguran atau tidak… Nanti doc scan perut, takut ada isi yg masih tertinggal… Bahaya kalau tak check , takut ada yg tertinggal kat dalam…