Pegalaman semasa bersalin

Haii ibu² sekalian, assalamualaikum, nak tnya mcm mna rsa sakit nk bersalin, ada org kata sakit lebih lg dri segugut,betoi ka,sy anak first,xdk pegalaman lg, just nak tahu ja,

39 Balas

sakit yg xperna d alami.....smpai semua doa² da x ingat...baca al-fatihah lupa²...last² sya fikir smbil brcerta ngn diri sndri...yg sya ada kat tasik yg sgt indah....tmpat yg tenang....hahaha xtau lah nurse dgr kha x msa tgh ckp ngn dri sndri tu...😆😆