Pegalaman semasa bersalin

Haii ibu² sekalian, assalamualaikum, nak tnya mcm mna rsa sakit nk bersalin, ada org kata sakit lebih lg dri segugut,betoi ka,sy anak first,xdk pegalaman lg, just nak tahu ja,

39 Balas

Saya sebab induce. 1st induce takde rase pape. 2nd induce berkocak sikit perut sebab kena paksa keluarkan. 😅 Tapi dia punya sakit, macam nak buang air. Saya cakap ngan nurse nak buang air besar. Nurse cakap bukan nak buang air, tapi dah nak bersalin. Sampai sekarang saya nak tergelak bila teringat balik. 1st baby kan. Tak tahu sangat macam mane. 😅 Tapi Allah lebih menyayangi anak saya. Anak saya meninggal dalam perut sebab air ketuban dah kering. Sebab tu kene induce. Tapi setiap orang, lain pengalaman nyer. 😊 Semoga urusan awak dipermudahkan ya. Amin... ❤️