Pegalaman semasa bersalin

Haii ibu² sekalian, assalamualaikum, nak tnya mcm mna rsa sakit nk bersalin, ada org kata sakit lebih lg dri segugut,betoi ka,sy anak first,xdk pegalaman lg, just nak tahu ja,

39 Balas

Sy tak sakit sgt contraction tu. Masi blh tahan. Tp yg sy xblh tahan smpai rse mcm nak meraung adalah time kena jahit. Mse jahit anak first xrsa sgt kena jahit tu tp yg kedua ni xtau nak gmbr cmne. Dlm ati xnak la peggy lg kalo dh mcmni sakitnya, tapi.. skg preggy😅 hrp blh endure la sakit tu this time 😊