penadol

Haii ibu2. Nk tnye kalo prgnt boleh ke mkn penadol . sy sblom prgnt mmg bergantung dengan penadol selgai tak mkn penadol takkn hilang rasa sakit keple . ada tips tak nk hilangkn sakit kepale tanpe mkn penadol ..

2 Balas

Pregnant ubat panadol je la yang paling sesuai dan tak membahayakan baby.. cuma jgn lebih mkn.. max panadol 2 biji 4x sehari je. Kalau lebih takut keracunan sbb overdose pulak.

5y ago

No prob

Rasanya x boleh. Kena jumpa doktor. Nanti doktor akan bg nasihat/ saranan atau bagi ubat lain yg sesuai utk ibu hamil.