Ajar anak bercakap

Haii ibu.. Normal ka anak 1 tahun 6 bulan masih kurg jelas bercakap.. Apa tips supaya ank cpt bckp #tipsAnakbercakap

2 Balas

macam saya..saya slalu bercakap dengan anak..kena rajin layan dia wlaupun mcm dia tak faham apa kita sampaikan..kita just ulang ulang sahaja perkataan tersebut..in shaa Allah dia akan ikut... mcm ank saya pn amik ms utk bljr bercakap..in shaa Allah puan blh lakukan nya..aja2 fightimm✊✊🔥🔥

follow page aishah kassim kat fb.. byk tip dan info bantu anak utk berckp..