safe sex masa wife pantang

haii husbands and mommies any tips safe sex bgi suami wifenya tgh pantang lepas bersalin..dah lepas sebulan mcm da sihat just vagina part je not fully recovered apa boleh qpa yg tak boleh ?

5 Balas

Tunggu bagi wife betul-betul sihat. Understand if both parties mmg nak having a sex but please wait for the body betul-betul recover. Nanti tak nak pulak stress tak tentu pasal bila terpregnant and gap between child tu pendek. Cth, baby 6 months and u pregnant 4 months. Mental and physical must be ready. Rezeki tu betul, cuma disarankan pantang sungguh-sungguh 100 days at least

Ada wife yg request pantang bersama sampai 100 hri or 3 bulan.. xkisah pn sebenarnya berapa lama.. yg paling penting pastikan wife btul2 recover dlu.. klu x recover mcm mna nk bersama.. dh recover nnt pstikan dia sendiri ready.. jgn main terkam ja.. trauma kot luka bhgian tu

Sabar la sikit. Dah mengandung dekat 10 bulan lepas tu bersalin lagi. Bagi la badan tu rehat sikit. Byk urat2 yg blm sembuh. Kawasan dalaman pun tak pasti sembuh lagi. Atleast tunggu la sampai 100 hari. Biar betul2 sembuh.

Kalau vagina part belum recover betul2 macam mana nak bersama? 🤔 Better bersabar dulu

Oral sex