detail scan

haii assalamualaikum ibu2 smua.. sy nk tnya pndpat smua ,klau kita dah setiap bulan kena refer pakar O&G untk prkmbngn bby.. jd perlu lg tak untk bt detail scan dkt swasta ? 😅 atau sma ja klau bt detail scan n dgn refer pakar tu sbb sy confius 😄 #firstmom #twin

2 Balas

rasa pakar o&g tak buat detail scan. dia cuma scan biasa, baby's growth & tvs kalau perlu. detail scan ni dia scan dari tempurung kepala sampai bilangan jari kaki baby. mmg detail. scan pun dlm sejam lebih sbb nak tgk & review satu2. tp kalau kewangan tak mengizinkan, tak buat detail scan pun takpe. no worries ya Insha’Allah baby sihat2 saja🤗