detail scan

haii assalamualaikum ibu2 smua.. sy nk tnya pndpat smua ,klau kita dah setiap bulan kena refer pakar O&G untk prkmbngn bby.. jd perlu lg tak untk bt detail scan dkt swasta ? 😅 atau sma ja klau bt detail scan n dgn refer pakar tu sbb sy confius 😄 #firstmom #twin

2 Balas

rasa pakar o&g tak buat detail scan. dia cuma scan biasa, baby's growth & tvs kalau perlu. detail scan ni dia scan dari tempurung kepala sampai bilangan jari kaki baby. mmg detail. scan pun dlm sejam lebih sbb nak tgk & review satu2. tp kalau kewangan tak mengizinkan, tak buat detail scan pun takpe. no worries ya Insha’Allah baby sihat2 saja🤗

pakar O&G tu dia cuma check perkembangan baby sahaja awak. detail scan ni dia check macam-macam, even sekecil perkara macam jari cukup atau tak pun, dia check. kalau awak ada duit lebih, boleh je buat detail scan. selalu detail scan ni dalam RM150 keatas. nak yang murah lagi boleh cuba sonobee. dia ada banyak cawangan. nanti awak google je ya