Buka buku pink

Haii, apa dokumen yg diperlukan untuk buka buku pink.? Lain KKIA,lain dokumen yg diperlukan. Saya bakal buat di KKIA HSI Johor. Tq #bantusharing #firstbaby #pregnancy

3 Balas

salinan ic suami, isteri, bil utiliti tmpt tinggal untuk buktikan alamat, sijil/kad nikah. tu je paling maximum. kadang2 kkia tk mntk pun

4y ago

ya boleh daparkan dari farmasi / online. aminnn mudah²an :)

Stanby sijil nikah,ic wife&hsbnd

4y ago

noted. tq Puan

puan tggal area mna?

4y ago

ooo ok2..sbb lain KK, lain prosedur..boleh buat app on9 dlu, lps dh dpt trikh bleh call KK tya.. klu kt tmpt sy, dmnsara xde mnx byk2...sijil nikah xmnx, just tya bila kwen ja