Persediaan barang baby

Haii ada yg sudi share barang² baby n barang berpantang? Sy nak masuk 7 bulan sudah tp blum beli apa2 brg tq in advance 🫰

2 Balas

kalau sy beli yg basic ja. tu pun beli sikit² start kandungan 3 bulan supaya duit tak rasa keluar banyak sgt sekali beli. *baju lengan panjang dan pendek, *kain lampin 1 pack *tuala *topi *tuala bedung baby *mitten & booties *pampers newborn *syampu dan mandian baby *minyak telon *set tilam baby

7mo ago

tqvm sis sharenya 🫰❤️