Hai ada petua x kena kencing manis

Haii ada sesape tahu x mcm mne nk turun kn kencing manis... risau la karang cek klinik naik lg.. #bantusharing #RisauHamilAnakPertama ##firstbaby #kencingmanissemasamengandung

3 Balas

kawal pemakanan aje sis. jgn minum yg bukan2 pulak tau, yang membahayakan diri. tp saya dh kawal makan pun gula saya masih tinggi. pastu redo jela BSP. pastu dh kena makan ubat pun. pastu redo jela kencing manis hehe nasib baik nk bersalin da

jg pemakanan sis.. byk kn mkn sayur sblm sehari nk p cek klinik.. buat air peria gn aple hijau blender mnm setiap hari..

kawal pemakanan sis #TAPACTIVEUSER