scan babyy

hai,harini baby genap 6weeks ,agak agak bila boleh pergi scan dekat klinik ya,tak sabar nak tengok penghuni rahim momy 🫶🏻

4 Balas

hii, sy pun 6 week, hri tu doc ad ckp better scan awal September, scan skrg xnmpk nti rugi. doc sy ckp nanti 7 atau 10 September boleh pegi scan. smoga membantu!

2y ago

ohh i see,okies thanks ya❤️

boleh scan. tapi nampak kantung je la time 6w . kalau nak puas hati , tggu 8w , time tu dah nampak jantung . saya pun tggu 8w baru gi scan 🤗

2y ago

oh i see,okiess thanks❤️

Saya scan 6w baru nampak kantung. Saya syorkan pergi masa 7 weeks ke atas

saya 7weeks scan alhamdullilah dh janin n heartbeart 🥰