Perkembangan bayi

Hai..cuma nak tanya, normal ke kalau baby yg usia 4 bulan 20 hari masih belum boleh meniarap ?

1 Balas

sesetgh bby mmg ad yg lmbt . ad yg cpt . rjin2 je trlentg kn bby sis . supye dy bole cpt blaja . tpi jgn d tnggl kn plak mse meniarap tu . meniarap pon jgn lame . lps susu pon jgn meniarap kn dy tkot munth susu .

5y ago

xpe sis . bnd tu normal je . sy punye ank buah pon mcm tu . kdg faktor bby tembam sgt tu dy xlart nk angkt bdn dy tpi dy usaha lah . uhuhu .