SUSU YG BOLEH NAIK KAN BERAT BAYI DLM KANDUNGAN

Hai..boleh suggest susu apa yg bagus untuk consume, semalam scan dokter kata perut baby kecik sedikit.. berat 1224g mcamtu..atau makanan lain yg boleh naikkan berat baby ? tqq momss

6 Balas

Masa anak 1st sy mnum anmum.. Dr awal sampai bersalin. Baby scan 4.2 keluar 3.92. Doct dekat hospital serdang Siap cakap " awak mesti mnum anmum kan, sebab semua yg mnum anmum baby akan besar" So sebab sy kecik kene czer masa 36week ++ Skang preggy no 2, dah x brani mnum anmum 😂😂😂 mnum susu kambing biasa je.

susu murah sy suggestkn😊.. minum susu dutchlady fullcream yg dlm kotak tu. fullcream biasanya berlemak.. jdi senang naik berat. mkn 🍔 pun senang naik berat..

Yup mnum anmum tapi hati2 kang berat badan dgn gula pon terlajak naik..byk ambek protein dlm makanan

Anmum… saya pun dulu masalah yg sama. Minum anmun terus baby naik

hi mommy , boleh cuba minum susu anmum🙂

susu anmum