effect krim steroid eczema

hai...boleh saya tau akan terjadi apa2 tak kat baby dalam kandungan saya jika saya menggunakan krim steroid pada tangan saya yang ada eczema?dan saya tak tahu berapa percent kandungan steroid nya sebab ubat klinik ..terima kasih#pleasehelp

2 Balas

sy stop guna krim steroid jd sy tukar kpd aveeno eczema therapy je. serasi smpai skrg. puan try and error je jenama utk eczema mesti ada satu yg serasi. semoga dipermudahkan urusan puan

hi awak. sorry saya takda pengalaman tapi apa kata refer klinik. kita risau sebab steroid tu bahan aktif kan. kesian baby nanti. apa pun semoga yang terbaik untuk mommy dan baby ❤