Tidur buaian

Hai..baby sy skrg dh nk masuk 4bulan..tapi masih tidur lapik dgn bantal.. boleh ke sy nk bg dy tdo buai tanpa bantal dah..sbb dy panjang🤣 kaki dh lebih dari bantal..#bantusharing #firstmom #firstbaby

3 Balas

boleh..kalau guna buai kain lubang2 tu xpyh pakai bantal pun boleh .sbb sy tgk dlu kakipa sy buaikan anak buat cmtu..hehe🤭paling kelaka bila dh pndai buat peekabo tu dia blh peekabo mak dia dr dlm buaian dkt celah2 lubang kain tu..hehe..🤭

1y ago

haritu biasa try buang bantal..n kurankan spring buai ikut kapasiti berat.. lahhh dy duduk dlm buai jd kepala lentang kebawah tggi bdn plak..mcm mna eh nk crta..mksudnya tggi bdn dari kpla..nmpk x selesa plak 🙊

Kalau buai takleh pakai bantal ke sis? Risau pulak taktau. Sbb saya pakai bantal untuk baby. Kalau takletak mcm kepala dia bawah dari badan

Boleh dan pastikan postur nya ok supaya pernafasannya ok