Upt rosak?

Hai...ad x sesiapa pnh guna upt CB yg leper ni..dy naik mcm ni tpi mmg confirm prgnant...result dlm 5-10minit.. Wakil kakak😁

Upt rosak?
5 Balas

Sis try guna dip&tell je sis. Lebih murah & sensitive juga mcm cb ni. Beli yg 1 box ada 3 upts tu. Kalau result samar berpanjangan, try clearblue digital terus. Tp tu laa mahal sikit tp result accurate, terus bgtau pregnant or not pregnant

9mo ago

haa..ok²..tq sis😁

Mcm x valid je sis.. try beli upt lain.. pastu baca dl cara guna upt dgn btul.. kdg urin lebih pun jd x valid upt tu.. 😊

9mo ago

haa..baik²..tq ☺️

Dah berapa hari delay?

9mo ago

sebulan delay..irregular period 🥺

try dip n tell

9mo ago

ok²..tq sis