Nak tanya mommy² yg berpengalaman

Hai tumpang tanya,kalau awal kehamilan kita makan jeruk mangga bole ke ? Sbb teringin betul,..tapi just ambil rasa je 1/2 ketul jeruk mangga ngap masok mlut ..agak agak bole ke ? Atau ada effect ? 🥲#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

13 Balas

Lain org lain badan.. sy mkn jgk tp dh trim 3 hehe.. terliur sbb mmg fevret dr dulu

Boleh je mummy tapi berpada2 ya buat rasa rasa boleh. Lagi pun jeruk tu takde khasiat

8mo ago

jeruk dah menjalini proses diperam dengan bahan pengawet. Boleh makan tapi berpada better makan buah yang masam semula jadi

makan je kalau teringin buat rasa² sy masa awal trimester selalu makan