Puting Breast Sakit

Hai. Tumpang tanya, saya bukan breastfeed mom, pregnant pun tak pernah. Baru setahun kawin, dan pjj. Tapi, lately puting breast selalu rasa sakit. Even, tengah mandi nak sabun pun rasa pedih bila terlanggar. Takde luka or biji2. Tapi pedih. Pegang biasa kadang-kadang pedih juga. Nak pergi klinik, tapi segan kot sebenarnya normal je sebab perubahan hormon lepas kahwin. Ada yang pernah mengalami macam saya?#ingintahu

6 Balas

Antara dua.. nk period atau awk prgnt… symptom dia lebih kurang je…try cek upt..mana tahu ada rezeki 😉

try chck upt...kdg sbb nk period pun boleh alami mcm tu juga..mg dpmudahkan segalanya amiin

Pernah cuba buat UPT tak awak?

Sis tryy test upt duluu ye

cuba la check upt

try cek upt