Darah soptting

Hai. Tumpang tanya. Saya 6w5d dah hari ni alhamdulillah. Baru tadi keluar darah spotting. Normal ke? Belum jumpa doc sebab saya dan suami sedang bercuti. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

12 Balas

spotting x normal. boleh jd threatened miscarriage. better cepat2 pergi check scan.. kalau perlu ubat, nnti doc bagi. awal2 perlu jaga.. sbb sye pon sama haritu.. skrg okay dah, tapi tak boleh lasak2. jalan banyak pon tak boleh.. better check dulu..