Darah soptting

Hai. Tumpang tanya. Saya 6w5d dah hari ni alhamdulillah. Baru tadi keluar darah spotting. Normal ke? Belum jumpa doc sebab saya dan suami sedang bercuti. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

12 Balas

taktau lah nk ckp cmne. betapa ramai ibu2 dah tanya dlm ni. rasanya semua dah dpt jawapan yg spotting/bleeding waktu hamil = TAK NORMAL. ikutlah. kalau nak tunggu habis bercuti & risikokan kandungan anda, terpulang. kalau risau, segera ke klinik berdekatan.