Cecair di kepala dan Kepala besar dari minggu

Hai.. Tadi saya detail scan dan baby kepala besar 3minggu dan ada sedikit cecair di kepala.. Ada yang pernah ada pengalaman begini?

5 Balas

Arwah anak sy dulu masa scan 33w saiz kepala dia normal cuma otak dia bengkak. Cecair lebih. Doc ada ckp ke anak puan akan ada risiko dpt hydrocephalus ke?

macam mana keadaan anak sis skrg ? berapa bacaan cecair yg normal lps scan ye sis ? sbb anak sy pun sama . skrg tgah warded nak bersalin

1y ago

37weeks+ tapi alhamdulillah dapat 38weeks+ . baby sis cmne skrg ? kita ws blh, sy nak tanya lebih lanjut . Heheh

semoga dipermudahkan segala urusan puan Dan baby .. in Shaa ALLAH Aameen3 Allahuma Aameen 🤲

1y ago

Alhamdullilah 🥰

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby sihat sihat sahaja❤️

details scan brpa D?

1y ago

Saya details scan pakar tadi.. 2d