Cecair di kepala.

Ada sesiapa yg ada pengalaman, cecair berlebihan di kepala. Kalau ada, saya amat berterima kasih untuk menerima setiap cerita dan pandangan tersebut. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Cecair di kepala.
1 Balas

sis ada scan lagi ke? ada perkembangan baru tak? so now mcm mana masih ada ke cecair tu

10mo ago

ya, inshaallah. makin berkurang cecair tu. lepas saya scan tu, saya rujuk di KK. Doc KK bagi follow up dengan pakar asap. Semoga baby sis dalam keadaan baik baik saja. Doc saya pesan, selalu pujuk/borak dengan baby suruh kawal cecair, sebab nak kawal cecair tu baby saja. Alhamdulillah baby dengar kata.