Kesuburan

hai ..sye xthu biler waktu subur...contoh kata.. 9hb (jumaat) hari pertama period...15hb (rabu) da habis..jadi..lepas period...bermule bile smpai bile waktu subur tu ...

2 Balas

Tengok jenis keputihan pun boleh. Kalau rasa2 miss v basah macam keluar air tapi takde warna pape tu pun kira subur. Nak tau bila ovulation day yg tepat boleh guna opk test. Celup hari2 selepas habis period sampai jumpa positive result

Hari ke 11 sampai 17 waktu subur. Kira dari hari first period.