Hari sya nak tnye ni air ketuban ke sbb keluar sedikit panas suam2

Hai sya nak tnye ini airketuban ke atau keputihan sbb keluar panas suam2.

Hari sya nak tnye ni air ketuban ke sbb keluar sedikit panas suam2
1 Balas

Macam ya sebab tak nampak warna. Kalau keputihan boleh nampak sebab ada warna. Air ketuban takde warna. Dah boleh pergi PAC awak. Good luck 🌹

6mo ago

Alhamdulillah, wahh tahniah awak😊 Bestnya bau baby. Selamat berpantang dan semoga cepat sembuh ❤️