1st time pregnant

Hai, sya 1st pregnant dh 4 week 5day.. pergi scan utk confirmkan pregnancy tp masih tk nmpak kantung.. normal ke? blh share tips tk apa yg ptut dan tk patut saya buat masa 1st trimester nie.. harap ada sudi yg share tips

4 Balas

hai sis...sangat² normal belom nampak kantung lagi dlm 4w tu..saya hari tu dah 5w 6day pun belom nampak lgi..so saya pergi scan agi dlm 2w..

4w ago

23.5..esok scan untuk 8w 1day🥰

Tahniah, yup normal masih awal lgi nak nampak kantung, jgn angkat brg berat, makan mknan sihat, bykkn minum air. elak mknan mentah n cheese..

4w ago

maaf..bole sy tau x..kanapa xleh makan cheese?

yes, ms kene tunggu 6/7 minggu baru scan

4w ago

terima kasih for respon ☺️

boleh buat tvs 🥰

4w ago

Insya Allah ada tu ♥️