Risau keluar cairan coklat cair

Hai sy tya normal ke kalau preggy 7week keluar lendir coklat cair camtu?? Sy bkerja byk bgerak mgkn ke sbb sy kurang rehat dia kluar lendir mcm tu? Bila tya dktr ckp ckit2 tu normal tp hati sy ttp risau 🥺#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

saya hari tuh pernah jadi , tapi doktor bagi ubat sbb ckp rahim tak kuat, n bila makan mmg tak keluar da.

2y ago

kalau ni try g klinik lain pula. saya pun selagi keluar benda tuh mmg duk risau juga, tambah baby first kan. apa pun awak byk rehat yaa, awal lagi ni .