Pertanyaan

Hai .. sy skg dah 40 weeks .. bby still x nk kua .. x de tnde2 lgy .. doc bg mse smpai 3/8 .. if x de tnde jgk kne serah diri .. tp td sy start rse prut memulas2 mcm nk cirit birit tu pakej dgn skt ulu hati .. perlu ke sy trus ke hosp ? Tp x de tande2 lgy .. n prut pun memulas manje2 gitu .. bhaya ke klau sy biakan ? #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Boleh walk in ke LR sbb dh overdue. nanti dktr check jalan & monitor ctg bby. Klu dh ada terus admit.

2y ago

ohh mcm tu ..ok2 ..trime ksh utk info ye ..