masalah HB

hai sy nk tnye ibu ibu dalam ni.. adakah yg berpengalaman dengan masalah hb? kalau masa buka buku hb ok adakah akan kekal ok smpai bila bila? atau boleh drop? n minggu ke brpa hb ibu start drop ? terima kasih ya sudi jawap#firstmom #firstbaby

14 Balas

naik turun hb ni. mcm Sy lpas drip iron sucrose bru naik 11 ke atas.. sblum2 tu,10 lebih atau 9 lebih je...

2y ago

Sy aritu 9.5 trus drip..x larat seminggu sekali pegi klinik..4 Kali drip...

hb ni mcm berat. ada naik turun. nak kekal paras cantik2 kena jaga pemakanan & tidur cukup.

x kekal. hb ups and down. kekdg naik kekdg turun. ade org hb drop terus sepanjang pregnancy

kene drip baru naik 😂😂klw x paraas nyawa ikan je 😂😂