Berat badan bayi

Hai sy nk tnya sapa tahu ye cara nak naikkan berat badan bayi? Ank sy baru 4bulan, kecik halus je tk berisi bulat mcm ank org lain. Tpi minum susu kuat juga, cuma berat dia tak naik. Smpai mak mentua sy slalu tegur atau sindir mcm sy ni tk pndai jaga ank. Slalu bandingkan ank sy dgn cucunya sorang lgi. Sy terasa juga tpi diam je. Klau ada apa2 cara dn tips utk naik berat bdn bayi mnta kongsikn sikit. Thanks #pleasehelp

2 Balas

Cba sis try tukar susu.. Selalu susu yg jenis mahal sikit, mmg buat berat baby naik.. 😊