BAWAH PERUT SEBELAH KIRI SAKIT

Hai ..sy nk tanye normal ke klau bwh perut sblh kiri trsa skit menyucuk2.tp hnya skjp2. Sy bru 5w3d..sy risau disbbkn sblm ni sy prnh kgguran msa 11mggu.dulu pn prnh sakit mcm ni..#ingintahu

1 Balas

kalau sakit lebih kurang sama macam sebelum gugur tu, better terus ke klinik / hospital. kalau sakit tu tak sama @ sakit tu kurang berbanding first tu , banyakkan bedrest. saya pun keguguran sebelum ni , tahun ni jugak . yang kali ke dua ni, ada jugak sakit sikit², tak seteruk macam first haritu . so saya banyakkan bedrest . sebab saya tanya kat group fb , dorang pesan banyakkan bedrest, jangan buat kerja berat. makan makanan berkhasiat 🤗jaga cara berjalan , jaga pemakanan. yang mana rasa makanan tu berisiko, elakkan macam makanan pedas , tajam dsbgainya 🤗

2y ago

okey sis..tq🥰