First time

Hai sy NK tanya Ye.. Sy first time mengandung so sy nak tanya kalau kita dapat kptsan ujian upt positif kena buat apa eh.?. Saya blur la. NK jmpe doktor untuk scan tak awal lagi ke. Boleh bagitahu tak apa kena buat. Tq

2 Balas

Sis ingat 1st day last period? Nnt jmp doctor akan tny lps tu doctor akan scan utk pastikan kandungan dlm rahim. pastu nanti kalau masih tak nmpk doctor akan suruh dtg semula dlm masa 2minggu. Dan seterusnyer…

1y ago

igt ada tulis da. ok2 tq Ye so sy kena tunggu lg 2 minggu or g je Check kandungan dulu.