Air susu petanda hamil atau haid?

Hai sy nk tanya.. sy lewat period 3 hari.. test upt line still samar compare dengan last week sblum period.. breast tegang.. tadi sy tekan ada kluar mcm air susu skit.. adakah tu petanda hamil atau pun nk dtg haid? Sbb prut pun cramp mcm nak period.. kepala always pening2.. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

jarang air susu nak keluar awal kehamilan. kolostrum akan terhasil masa trimester kedua nanti. check lagi upt nanti ye

2y ago

tu sy confuse.. sebb sblum ni sy pernah keguguran waktu kandungan 3 bulan.. lepas 3 ari ggur. brest bgkak.. bila tekan kluar susu.. sy try pump.. dpt dlm 2onz susu.. ke sebab ada penyakit lain ataupun hormon..