susah tidur malam

hai sy newbie in here, and sy juga telah mengandung anak pertama jadi soalan sy nak ditanye ialah sejak dah trimister kedua sy jadi susah tidur pada waktu malam, tidur pun dalam pukul 1-2 pagi. Apa yang patot sy buat ? atau any tips ? sila share dengan sy, terima kasih 🌹#1stimemom

1 Balas

susah tidur mlm tu biasa doktr pn pnah ckp kat sya normal klau ibu mengandung susah tidur mlm..sma la mcm sya kdg smpai pkul 4 pagi baru boleh tido..