angin ketika preggy

hai sy nak tnya.. mengandung ni angin sentiasa kt perut.. asik rasa tak sedap je perut..walaupun dh mkn..masih perut ase berangin je.. boleh ke.mkn gaviscon untk melegakan since ubat angin tak boleh makan

6 Balas

Memang angin selalu mula2 mengandung x peh nak buat apa kene tahan jer kalau saya rasa x sedap tu saya sumbat apa2 yang boleh makan or minum boleh bagi kita sendawa saya ni anak no 4 setiap kandungan anak pertama ke 2 dan seterusnya pembawaan die tak sama jadi kene lalaui juga walau x nak pun sebab tu nanti jadi pengalaman yang amat kita rindui🥹