Tolong ibu ibu

Hai sy mau tanya macam mana nak kembalikan air susu? Baby sy baru 2 bulan 20 hari .. makan ubat perancamg desolon . Baby sy full susu formula sbb dia tolak susu badan . Tpi skg sy mau paksa baby susu badan tapi susu pula mcm mau kering sudah 🥲

1 Balas

sis dh kerapkan baby menyusu badan ke? kalau sy dlu just kerapkan baby menyusu, susu keluar smula. klau dh try tp xde juga, xde rezeki la sis nk susu kan balik.

5mo ago

yups betul, sy pun setuju tips nii .. dlu susu badan drop, n bg baby fm, at the same time sy bg juga susu badan, tp fm tuu jgn kerap sgt bg, lebihkan susu bdan, time baby 1bulan+ skli Pam 2 3oz je, skrg baby 2bulan lebih, skli pam dpt 5 6oz .. alhamdulillah