4 minggu

Hai.. sy Lin.. Kandungan sy bru 4 minggu tp belum bawa pegi klinik lg.. adakah sy patut bawa pegi klinik skg atau tggu kandungan 8 minggu

1 Balas

Bg saya baru lagi ni sis, tp kalau nak pegi klinik just untuk confirmation you’re pregnant boleh je. Kalau nak gi klinik utk scan pun takut xnmpk sgt sbb baru lg

5y ago

Takpe sis sy pun first experience jugak :) haritu sy pegi klinik n ckp kat dia sy nk buat confirmation utk pregnant..xperlu bawak ujian test tu sbb ada certain clinic akn suruh sis buat lg upt test tu. Kalau mcm sy, dia x suruh sy buat upt test, dia terus nk scan sbb sy dtg dah 6weeks based on last period. So masa tu Doc buat scan sbb nk tau exactly dah berapa weeks based on scan :)