37w2d susu blm keluar

Hai, sy firstime pregnancy dan skrg dh 37w2d, normal ke susu blm keluar yer? Kt puting nmpk kering biasa je takda tanda2 ada susu keluar pn.. ada yg ckp ptut dh keluar susu bocor, tp ada jgk yg ckp lps baby start menyusu nnti bru keluar, betul ke? Risau plk takda susu nnti 😅 #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Don't worry, betul some mothers dah keluar susu time pregnant, and some lepas bersalin baru keluar macam I. Just relax ya, think positive and lepas bersalin nanti jgn stress kan badan and minda semua ya sbb bila kita stress boleh affect milk supply juga. Enjoy your breastfeeding journey😊