Baby mengeras selepas bersama

Hai sy dh 32weeks+ nak masuk 33weeks.. Kenapa ye after bersama baby kejap2 mengeras. Sakit perut ni ya Allah.. Baby sy pulak songsang and suka melintang kdg2.. rasa senak dada bila dia mengeras.. normal ke lepas bersama mmg bby mngeras je.. risau terberanak je #ingintahu #firstbaby

6 Balas

normal tu sis. apatah lg bila klimax memang perut akan mengeras

2y ago

kalau risau sis boleh ke hosp. nanti doc akan cek apa yg patut. kadang pengalaman kita tak sama.